Groep 8


!! UPDATE INSCHRIJVING LEERLINGEN VAN BUITEN AMSTERDAM

Bij ons is het bericht binnengekomen dat leerlingen van buiten Amsterdam problemen ondervinden bij het aanmelden via ELK. Er is nu een oplossing voor dit probleem door ELK gegeven:

Ouders kunnen via servicedesk.ouders@elkadam.nl contact opnemen met ELK en aangeven dat ze hun kind willen aanmelden op een Amsterdamse VO-school. Ze krijgen dan een aparte inlog voor ELK Adam en kunnen op die manier hun kind alsnog aanmelden.


!! UPDATE OVER INSCHRIJVING PROFKLAS

In ons informatiefilmpje en digitale voorlichting hebben wij verteld dat inschrijving voor de PRofklas via het keuzeformulier van de basisschool gaat. Helaas hebben wij te horen gekregen dat er iets is misgegaan bij het digitale systeem, waardoor de PRofklas niet op de lijst staat.

Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de PRofklas. Dit kan je doen tijdens het intakegesprek, dit gesprek volgt na de inschrijving.

Samengevat:

Wil je bij ons op school? Zet dan Over-Y College op 1 op je keuzeformulier.

Wil je meedoen aan de PRofklas, sportklas of beiden? Geef dit dan aan bij het intakegesprek, waar je na plaatsing bij ons op school voor wordt uitgenodigd.


Welkom leerlingen van groep 8 en hun ouders/verzorgers,

Wat een moeilijke tijd om een school uit te kiezen nu er zo weinig mag en kan. Het Over-Y College wil jullie zo goed mogelijk helpen om een beeld te krijgen van onze school.

 

Via de virtuele tour is het mogelijk vanuit huis onze school te bezoeken en informatiefilmpjes te bekijken. Daarnaast is er nog een leuke puzzeltocht die je kan doen.

Klik op de afbeelding hieronder om onze virtuele tour te bekijken.

 

Alle informatie over onze school, krijg je in 2 minuten in het onderstaande filmpje!