Open dagen en open lesmiddag

Open avond 14 en 15 november 2022 17:00 – 20:00.

Maak voor het eerst kennis met onze school tijdens een van deze twee avonden. Inschrijven voor deze avonden is niet nodig.


Open avonden op inschrijving (voor ouders en leerlingen) op 13 t/m 16 februari 2023

Op de open avonden vorig schooljaar hebben onze jonge bezoekers een prachtig kunstwerk gemaakt. Klik hier om een time lapse van het ontstaan van het kunstwerk te bekijken.


Open lesmiddag (voor leerlingen) op woensdag 22 februari 2023 om 13:30 – 15:30 uur

Tijdens deze middag maak je kennis met de lessen die gegeven worden op het Over-Y College. Bij binnenkomst kan je twee lessen kiezen die je graag zou willen volgen.


Open huis (voor ouders en leerlingen) op maandag 6 maart 2023 om 16:00 – 20:00 uur  EXTRA: inschrijven via ELK bij onze school! (Neem je ELK gegevens mee!)

Op deze dag start de inschrijving voor de kernprocedure. Wil je toch nog even een kijkje nemen bij ons op school dan kan je langskomen met je ouder(s)/verzorger(s). Je kan dan de school bekijken, leuke activiteiten doen en al je vragen stellen aan docenten en leerlingen. Kies je voor onze school? Dan kan je je vandaag ook meteen inschrijven, wij staan klaar om jullie daarbij te helpen! Hiervoor is het nodig om je ELK gegevens mee te nemen. De gegevens hebben je ouders via mail en een brief gekregen.