OPEN DAGEN EN INSCHRIJVEN

Open dagen Over-Y College | 5 februari | 27 februari | 2 maart 2019

Kijk hier voor alle informatie over de open dagen en het inschrijven daarvoor.

 

VOORLICHTINGSAVOND
dinsdag 05-02-2019
19.00 – 21.00 uur

OPEN LESMIDDAG

woensdag 27-02-2019
14.00 – 16.00 uur

OPEN DAG
zaterdag 02-03-2019
10.00 – 12.00 uur

 

Wat Over-Y College zo bijzonder maakt
Als je kiest voor het vmbo-t of de havo van het Over-Y College, dan kom je op een bruisende school.

Vanaf het begin
Al meteen aan het begin van het schooljaar leer je hoe je een persoonlijk leider kunt zijn: ondernemend, onderzoekend en kritisch. Je leert jezelf beter kennen en ook je medeleerlingen en docenten. Hiervoor hebben we een erg leuk en intensief programma.

Extra uitgedaagd
Ook leer je om op een prettige manier samen te werken en om zelfstandig te zijn. Op het Over-Y College word je extra uitgedaagd en als dat nodig is, krijg je extra ondersteuning. Aan je persoonlijk leiderschap blijf je werken. Daarom kun je in toenemende mate ruimte krijgen om te kiezen hóe en wát je wilt leren.

Sportklas
Ben je heel sportief? Kies dan voor de sportklas. Je komt in aanraking met bijzondere sporten en beweegt extra veel uren per week.

Buitenwereld
We halen bij vakken, stages en projecten de buitenwereld de school in en jij gaat op onderzoek uit in die buitenwereld. Zo kun je na een paar jaar een onderbouwde keuze maken voor het vervolgonderwijs.

Ondernemend leren
Het Over-Y College biedt al jaren kwalitatief goed onderwijs met daarbij horende resultaten, zowel bij onze vmbo-t, als onze havoleerlingen. Als je nu voor de havo kiest, dan kun je drie jaar op het Over-Y College blijven. Met onze focus op ondernemend leren wordt het onderwijs daarnaast steeds aantrekkelijker.

 

Kom ontdekken wat deze school bijzonder maakt voor jou!
Vanaf 10 januari kun je je voor de open dagen inschrijven op ScoorinNoord.nl of via onderstaande button.

 

button_site_scholen