Open dagen en open lesmiddag

Open avonden op inschrijving (voor ouders en leerlingen) op maandag 29 januari, dinsdag 30 januari en donderdag 1 februari 2024

Tijdens deze avond kan je de school van binnen bekijken, er zijn verschillende activiteiten te doen en je ontmoet leerlingen en docenten om al je vragen aan te kunnen stellen.

Op eerdere open avonden hebben onze jonge bezoekers een prachtig kunstwerk gemaakt. Klik hier om een timelapse van het ontstaan van het kunstwerk te bekijken.


Open lesmiddag (voor leerlingen) op woensdag 28 februari 2024 om 14:00 – 16:00 uur

Tijdens deze middag maak je kennis met de lessen die gegeven worden op het Over-Y College. Bij binnenkomst kan je twee lessen kiezen die je graag zou willen volgen.


Open huis (voor ouders en leerlingen) op dinsdag 19 maart 2024 om 16:00 – 20:00 uur

Vanaf 20 maart is het mogelijk je in te schrijven voor de kernprocedure. Wil je toch op de valreep even een kijkje nemen bij ons op school dan kan je langskomen met je ouder(s)/verzorger(s). Je kan dan de school bekijken, leuke activiteiten doen en al je vragen stellen aan docenten en leerlingen. Kies je voor onze school en heb je hulp nodig bij de inschrijving, dan kan je daar meteen een afspraak voor maken.